Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра
Коментари Харесай

Подаряваме ви новия дамски аромат The Only One 2 на Dolce&Gabbana

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Анелия Владова

...................................................................................................................................................................

В нашия Клуб на девойките подаряваме единствено най-новите парфюми и тази седмица не вършим изключение. Второто издание на The Only One на Dolce&Gabbana   The Only One 2  – може да бъде ваш, в случай че участвате и сe регистрирате в играта, в обичания на всички момичета клуб.

С нотки алена роза в сърцето на аромата, обхванати от сетивен черен воал, The Only One 2 надгражда флоралното завещание на предшественика си,The Only One, обогатявайки го с червени плодови нотки. Познатата ни комбинация от кафе и виолетки в този момент е допълнена от алена пудрена роза, което прави парфюма изключително съблазняващ и огрян от топла женствена аура. Неустоимото предпочитание да го усещаме по кожата си се дължи и на зърната тонка и пачули в основата на парфюма.



Опаковката припомня рубин, украсяващ накит от сбирка висша бижутерия на Dolce&Gabbana. Златният пръстен под капачката символизира блясъка и елегантността на дамата – The Only One, a ръкописно изписаната цифра 2, пресичаща надписа, припомня на нейния привлекателен и мекушав контур.

Кампанията за The Only One 2 е снимана от фотографите Morelli Brothers в достоверната атмосфера на Трастевере (Рим). Лице на аромата е британката Емили Кларк, която излъчва по едно и също време мощ, самостоятелност и доста женска страст.



Участвайте в играта ни, девойки! Всичко, което би трябвало да извършите, е да се регистрирате. Успех!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР